Szórakozás

Ellen DeGeneres beállt a Kardashian családba

Ellen DeGeneres mindenki számára humoráról és nyíltságáról volt híres. A nevével fémjelzett The Ellen DeGeneres Show forgatásain sosem félt egy hírességet sem kiparodizálni. Most azonban nem csak egy sztárból, hanem egy egész családból csinált poént a műsorvezető.

Tíz éve, hogy Kardashianék arról híresek, hogy híresek
Megnéztük a valóságshow-juk legújabb részét, elég meredek információk derültek ki róluk.

A Kardashian-klán életét feldolgozó reality most ünnepli indulásának tizedik évfordulóját, amiről a másságát nyíltan felvállaló DeGeneres is szeretett volna méltón megemlékezni. Saját Instagram oldalára töltött fel egy videót, ahol úgy mutatkozik, mint a Kardashian család egyik tagja, Karla.

Karla's back. #KUWTK

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Karla karakterével nem most találkozhattak először a nézők. Debütálása 2015-ben volt, szintén a show keretein belül, mint a “legkevésbé ismert Kardashian nővér”. Ha valaki egy kicsit is tisztában van azzal, hogy milyen a kiparodizált család, akkor látja, hogy a műsorvezető nagyon jól elkapta a szerepet, valóban vicces és egy kicsit sem bántó.

Degeneres számára nem ez volt az egyetlen ajándék a család számára. Készített nekik egy apróságot is, amit a következőképp vezetett fel műsorában:

Úgy néz ki, hogy gyakorlatilag minden nap újabb Kardashian testvér lesz terhes, szóval készítettem nekik valamit.

– az ajándék nem már, mint egy műanyag dobozokból összeállított babaágy.

(Kiemelt kép: Kevin Mazur/WireImage/GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik