Szórakozás

Sebestyén Balázs elárulta, hogy számára mi a boldog házasság alapja

Sebestyén Balázs párjával, Horváth Viktóriával 2009-ben kötött házasságot, akivel kapcsolata már több mint tíz éve tart. A párnak két gyermeke van, a 2009 októberében született Benett és a 2014 decemberében született Noel. A műsorvezető most elárulta, hogy szerinre mi a boldog házasság titka.

Újabb részletek derültek ki Sebestyén Balázs új műsoráról
A nyeremény akár száz millió forint is lehet.

Sebestyén Balázs szerint kapcsolatuk egyik mozgatórugója a szenvedély, ami az évek múlásával sem veszített intezításából.

Olyan nő mellett unatkoznék, aki nem erős személyiség…Szeretem ha egy nőben van tűz, ha kialakult véleménye van, és határozottan képviseli álláspontját.

– mesélte a műsorvezető a Best magazinnak adott interjújában majd hozzátette, hogy feleségét még ennyi év után sem ismeri teljesen, így párja folyamatosan meg tudja lepnő őt valami újjal így téve izgalmasabbá kapcsolatukat.

A pár amúgy egy helyen dolgozik, de szerencsére még így sem unnak egymásra, hiszen rendszeresen szerveznek olyan hétvégéket amiken csak ketten vesznek részt. Ilyenkor vacsorázni, vagy moziba mennek, de néha az is előfordul, hogy vidéken töltik kettesben a hétvégét.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik