Szórakozás
Image: 73707374, Szombat este indult el az RTL Klub vadonatúj gyermek tehetségmutató mûsora, a Kicsi Óriások. Az elsõ adásban ki is derült, hogy kik lesznek azok az énekesek, táncosok és kistehetségek, akik hétrõl-hétre csapatként versenyeznek majd a zsûri elõtt. fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Újabb részletek derültek ki Sebestyén Balázs új műsoráról

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

újságíró. 2017. 09. 26. 12:10

Korábban már mi is beszámoltunk róla, hogy az RTL Klubbon lesz látható a népszerű amerikai vetélkedő magyar adaptációja A fal (The Wall), melynek műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. 

A Fal az utóbbi évek egyik legérdekesebb vadonatúj game-show formátuma. Izgalmas, tele van feszültséggel és érzelmekkel. Nagyon örülök, hogy az RTL Klub mutathatja be ezt a műsort a magyar piacon, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező években fontos szerepet fog játszani a csatorna műsorrendjében.

– nyilatkozta a bejelentést követően az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter.

A Reggeli mai adásában adott telefonon interjút Sebestyén Balázs a készülő műsorral kapcsolatban, amelyről újabb részletek derültek ki. Azt már eddig is tudtuk, hogy A fal adásaiban két ember próbálja megszerezni majd a lehető legmagasabb összeget, ami akár lehet 100 millió forint is lehet.

A száz millió azt jelenti, hogy ennyi akár elvihető, nyilván ehhez mindennek ki kell jönni, mindennek össze kell állnia, de van arra esély, hogy az ember ha eljön ebbe a műsorba és ügyesen játszik és tudja a választ és a labdái is olyan helyre esnek és úgy gurulnak akkor akár elvihet száz millió forintot.

– mesélte a nyereményről a műsorvezető.

A párok mindig valamilyen kapcsolatban állnak majd egymással: lehetnek házastársak, testvérek, vagy akár barátok is. A versenyzőket a műsor egy pontján szétválasztják és csak az adás végén találkoznak újból, ahol még várja őket egy csavar. Ezeknek a pároknak egy adás áll a rendelkezésükre, hogy a lehető legmagasabb összeget megnyerjék, mivel minden nap másokkal találkozik majd a néző. A műsor leglátványosabb eleme a 18 méter magas fal, amelyben a labdákat úgy kell majd manőverezni, hogy a lehető legmagasabb összegbe találjanak bele, mikor leejtik őket.

A műsor ihletője eredetileg egy Japánban népszerű játék volt. A dolog érdekessége, hogy a a játék kiötlője nem más, mint az amerikai sztárkosaras LeBron James.

(Kiemelt kép: RTL Klub)
vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Egerszalók, 2016. szeptember 13.
Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő - Saliris Spa és Konferencia Hotel épülete a Forrás út 4. szám alatt. A vizet 1992-ben az Egészségügyi Minisztérium gyógyhatásúnak minősítette. Ennek jelentőségét felismerve épült a Saliris Resort gyógyszálloda. 
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.