Szórakozás

Weisz Fanni nem akar titokban férjhez menni

A modell kezét tavaly év végén kérte meg a párja, néhány hete pedig egy meglepetésutazást is szervezett neki. Weisz Fanninak nagy álma volt, hogy egyszer eljusson a Seychelles-szigetekre, vőlegénye pedig valóra is váltotta mindezt egy két hetes álomnyaralás alkalmával.

Weisz Fanni összetörne, ha butának tartanák
Élete első rádióinterjúját adta a hallássérült modell.

Imádom a meglepetéseket, és amit ennél is jobban szeretek, az az, hogy Peti nagyon figyelmes és mindig elraktározza, amiket mondok neki és amiket szeretnék. Vele folyamatos meglepetés az életem! Így volt ez a nyaralás is, amit a szülinapomra kaptam tőle. Szerettem volna látni egyszer a Seychelles-szigeteket, az egyik nagy álmom vált valóra. Csak az indulás előtt egy nappal szólt, hogy csomagoljak. Nem hittem neki és csak nevettem, akkor vettem komolyabban, amikor ő már elkezdett pakolni a bőröndjébe

– mesélte a Blikknek a modell, akinek habár a gyűrű már az ujján van, egyelőre nem ég esküvői lázban. Nem szeretnék elkapkodni a dolgot, pláne nem akarják kihagyni a nagy eseményből a családjukat és a barátokat, így egy percig sem gondolkodtak el azon, hogy a gyönyörű helyszínen titokban egybekelnek.

Nem gondolkoztunk azon, hogy titokban gyorsan összeházasodjunk. Eleve nem szeretnénk titokban összeházasodni és ilyen gyorsan se.

❤️

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 5., 22:36 PDT


Nyitókép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik