Szórakozás

Weisz Fannit eljegyezte a párja

Az elmúlt héten a siket modell párkapcsolatától és családjával való rossz viszonyától volt hangos a sajtó. Kiderült, hogy Weisz Fanni és édesanyja már hónapok óta nem beszéltek, sőt a szépség a barátai nagyrészével is megszakította a kapcsolatát, mindezt pedig párja, Péter számlájára írják. A hír kirobbanása után, a nagymama is kitálalt ellenszenvéről. Nyilatkozata szerint, unokája barátja csak kihasználja Fannit, ráadásul olyan kijelentései voltak korábban a férfinek, mint az, hogy nem szeretné, ha túl sok “fogyi” venné őket körül.

A siket modell ezt követően közösségi oldalán nyugtatta meg a rajongóit, hogy boldog és elégedett az életével, nem kell őt félteni. Most pedig egy üzlet megnyitóján, a Borsnak is elmondta, hogy minden rendben van vele, szerelme mindenben támogatja, kapcsolatuk pedig nem csupán egy futó kaland, hiszen már négy éve együtt vannak. Fanni azt is elárulta, hogy édesanyjával valóban összevesztek néhány hónapja, de nem kíván részt venni a sárdobálásban.

Mindezek után, a modell társa, Péter még egy titkot is megosztott, amiről talán a család is csak most fog értesülni:

Nem igaz, hogy ez csak egy futó kapcsolat lenne, hiszen több mint négy éve vagyunk együtt, és három hónapja el is jegyeztem Fannit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik