Szórakozás

Fresh Wiki kisfia négy és fél kilóval jött a világra

Megszületett az énekesnő első gyermeke. A pici augusztus 24-én jött világra császármetszéssel, nagy súlya miatt ugyanis az orvosok kizárták a természetes szülést.

Természetes szülésre készültünk, de nagy súlyúnak számított a baba már az utolsó hónapokban is, ezért az orvos azt mondta végül, hogy célszerűbb lesz a császár. Jó döntés volt, mert kiderült, hogy még nagyobb a súlya, mint amire gondoltunk, 4,5 kilóval jött világra a kisfiam. Minden félelmem ellenére nem volt rossz élmény a vajúdás, és a kórházban töltött pár nap is kellemesen telt

– kezdte a Borsnak Fresh Wiki.

A legviccesebb az volt, hogy a szülőszobán jellemzően minden friss anyuka izgul, nehogy összekeverjék a babáját máséval, egyedül én voltam nyugodt. Samu ugyanis kétszer akkora volt, mint a többiek. A viszonylag nagy születési súlyát egyébként az apukájától örökölte, az ő családjában nem ritka az öt kiló feletti baba sem.

Az énekesnő és babája már otthon vannak, az újdonsült anyukának azonban máris egy problémával kellett szembesülnie.

Az új ruháinak a fele sajnos már most kicsi rá, és először azt gondoltam, hogy elajándékozzuk, de aztán úgy gondoltam, hogy elteszem, jó lesz majd a kistestvérének.

Nyitókép: Fem3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik