Szórakozás

Borzasztó megalázó helyzetbe került Emilio – Videó!

A héten új évaddal startolt el a Drágám, add az életed! vetélkedője, amit Ábel Anita mellett – Majka és Tilla után – Csonka András vezet. A játék menetében eszközöltek néhány változtatást, – például a szerdai fordított napon a sztárpárok női tagjának kellett bizonyítaniuk a feladatokban – így a szokásos öt pár helyett, csak négy versenyzik egymással.

A TV2 Csonka Andrásra cseréli Majkát
A színész egy visszatérő show műsorvezetője lesz.

A csütörtöki adásban Emilionak és Kefirnek egy igazi férfias erőpróbán kellett összemérniük magukat: két perc alatt annyi vasrudat kellett meghajlítaniuk, amennyire csak futotta az erejükből. Míg a V-tech énekese Hulk módjára hajtogatta a rudakat, összesen harminc darabot, addig Emilionak egy darabot sem sikerült kivégeznie.

Párja, Tina “Az igen” és “toljad” felkiálltásokkal próbálta biztatni a zenészt, Ábel Anita pedig azt mondogatta, hogy ne adja fel, de a második perc végére már mindenki csak kínosan feszengett az erőlködését látva. A játékot ezúttal csak figyelő Berki Krisztián odasúgta párjának, Hódi Pamelának, hogy Tinának biztosan jobban ment volna a feladat, míg Benkő Dániel kortalan barátnője, Bazsarózsa is hitetlenkedve fogta a fejét.

Emilio megalázó vereségét azonban oldotta némileg, hogy Csonka András is megpróbálkozott a rúdhajlítással, de nagyjából annyira volt sikeres benne, mint a negatív rekordot felállító énekes, aki egyetlen darabot sem volt képes eldeformálni.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik