Szórakozás

Emilio fájdalmas sérüléssel énekelt A Nagy Duett döntőjében

Vasárnap véget ért A Nagy Duett idei szériája is, a győztesek sorához pedig Janicsák Veca és Simon Kornél csatlakozhattak.

Megvannak A Nagy Duett győztesei
Az ötödik szériában is kiosztották az Év Duettje címet.

A finálét azonban négy páros kezdte meg, de Ábel Anita és főként Emilio számára szerencsétlenül alakult az este. Az énekes ugyanis az első produkció közben megsérült, annyira, hogy a dal végén Vastag Csaba segítette le a színpadról, majd a műsor orvosa is kezelésbe vette. Emilio a fájdalmai ellenére újra színpadra állt és azt mondja, harmadszorra is megtette volna, erre viszint már nem adtak lehetőséget a nézők.

Ha nem esünk ki, harmadjára is kiálltam volna. A lában nagyon fájt, folyamatosan nyilallt, de semmiképp sem akartam feladni. Oroszlán vagyok! Persze a TV2 orvosa is segített. Fagyasztó spray-vel jegelte a lábamat, és krémmel is bekente, de azt is tanácsolta, hogy menjek el röntgenre. Azt mondta, izomhúzódás, rosszabb esetben izomzúzódás lehet. Remélem, nem komoly

– mondta a Blikknek az énekes, akire partnere, Ábel Anita is büszke volt.

Emilio egy hős! Nem tudott járni, de a másik számunkat is végigcsinálta. Ő nekem azt mondta, bárhogy lesz is, harmadjára is kész kiállni, és ezt elfogadtam, hiszen Emilio felnőtt ember. Azzal sincs gondom, hogy végül lemorzsolódtunk. Tíz hét alatt a legjobb négy közé jutottunk, ami szuper érzés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik