Szórakozás
????????????????????????????????????

ÉNB Lali: Senkit nem hagytam cserben

24.hu
24.hu

2017. 08. 31. 17:53

Korábban a témában:

A Story magazin cikke nyomán beszámoltunk róla, hogy az RTL Klub napi sorozatának szereplőjét, Kamarás Norbertet egy év börtönre és pénzbüntetésre ítélték cserbenhagyásos baleset okozása miatt.

Egy év börtönre ítélték az Éjjel-Nappal Budapest Laliját
Kamarás Norbert balesetet okozott, majd csapot-papot otthagyva elszaladt, magára hagyva sérült utasát.

ÉNB Lali most tisztázni szeretné a helyzetet:

„Szeretném elmondani, hogy senkit nem hagytam cserben. Valóban volt egy balesetem 5 évvel ezelőtt, még mielőtt az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelni kezdtem volna. Markazon egy kanyarban elvesztettem az uralmam az autóm felett és egy árkon keresztül hajtva a mezőn álltunk meg. Az autóban rajtam kívül ketten utaztak, két ismerős lány. A baleset után mindhárman kiszálltunk az autóból, úgy tűnt, hogy –szerencsére- senkinek sem esett komolyabb baja. Az egyik lány fájlalta a hátát, a derekát, olyan érzése volt, mintha meghúzódott volna. Megkérdeztem, hogy hívjunk-e mentőt, mire ő határozottan azt mondta nem, nincs rá szükség. A helyszínre így nem érkezett mentő, és mivel úgy tűnt, hogy személyi sérülés nem történt, rendőrt sem hívtunk, ők sem jöttek ki. Én körülbelül 10-15 percig a helyszínen tartózkodtam, aztán az autóval visszatolattam az útra és hazamentem, abban a hitben, hogy senkinek sem esett baja. A lányt, aki fájlalta a hátát az unokatestvérem vitte haza autóval. Sajnos, később a fájdalmai erősödtek, ezért bement a gyöngyösi kórházba, ahonnan átküldték Miskolcra, ahol másnap megműtötték. Amikor erről értesültem, azonnal meglátogattam, ezt később is többször megtettem, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, jóban vagyunk. A rendőrök körülbelül 4 nappal később hívtak, hogy tanúként meghallgatnának, aztán bírósági ügy lett a dologból.

Ügyvédem tanácsára a bírósági eljárásról és az ítéletről nem szeretnék véleményt mondani, ő annyit mondott, hogy nagyon érdekes ügy volt ez, hiszen elsőfokon felmentettek, aztán másodfokon elítéltek, ráadásul egy kis jogi csűrés – csavarás miatt az ítélet ellen fellebbezni sem lehetett.

Az ítéletet elfogadtam, itt nem is én vagyok a fontos, hanem a lány, aki megsérült, de aki szerencsére ma már jól van. 1 év börtönbüntetést kaptam, amit 3 évre felfüggesztettek, a jogosítványomat nem vették el. Sem előtte, sem utána nem volt balesetem, de azóta sokkal felelősségteljesebben vezetek. Nagyon sajnálom a dolgot, bárcsak meg nem történtté tehetném az eseményeket.”

Nyitókép: RTL Klub

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

(FILES)(COMBO) This combination of file pictures created on May 10, 2018 shows US President Donald Trump during a rally at Total Sports Park in Washington, Michigan on April 28, 2018, and a photo released from North Korea's official Korean Central News Agency (KCNA) on April 21, 2018 of North Korean leader Kim Jong-Un delivering a speech while attending the Third Plenary Meeting of the Seventh Central Committee of the Workers' Party of Korea in Pyongyang.

US President Donald Trump told North Korean leader Kim Jong-Un on May 24, 2018, in letter that the Singapore summit will not take place. / AFP PHOTO / AFP PHOTO AND KCNA VIA KNS / Mandel Ngan AND - /  - South Korea OUT / REPUBLIC OF KOREA OUT   ---EDITORS NOTE--- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO/KCNA VIA KNS" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
THIS PICTURE WAS MADE AVAILABLE BY A THIRD PARTY. AFP CAN NOT INDEPENDENTLY VERIFY THE AUTHENTICITY, LOCATION, DATE AND CONTENT OF THIS IMAGE. THIS PHOTO IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY AFP.  /
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.