Szórakozás
????????????????????????????????????

ÉNB Lali: Senkit nem hagytam cserben

24.hu
24.hu

2017. 08. 31. 17:53

Korábban a témában:

A Story magazin cikke nyomán beszámoltunk róla, hogy az RTL Klub napi sorozatának szereplőjét, Kamarás Norbertet egy év börtönre és pénzbüntetésre ítélték cserbenhagyásos baleset okozása miatt.

Egy év börtönre ítélték az Éjjel-Nappal Budapest Laliját
Kamarás Norbert balesetet okozott, majd csapot-papot otthagyva elszaladt, magára hagyva sérült utasát.

ÉNB Lali most tisztázni szeretné a helyzetet:

„Szeretném elmondani, hogy senkit nem hagytam cserben. Valóban volt egy balesetem 5 évvel ezelőtt, még mielőtt az Éjjel-Nappal Budapestben szerepelni kezdtem volna. Markazon egy kanyarban elvesztettem az uralmam az autóm felett és egy árkon keresztül hajtva a mezőn álltunk meg. Az autóban rajtam kívül ketten utaztak, két ismerős lány. A baleset után mindhárman kiszálltunk az autóból, úgy tűnt, hogy –szerencsére- senkinek sem esett komolyabb baja. Az egyik lány fájlalta a hátát, a derekát, olyan érzése volt, mintha meghúzódott volna. Megkérdeztem, hogy hívjunk-e mentőt, mire ő határozottan azt mondta nem, nincs rá szükség. A helyszínre így nem érkezett mentő, és mivel úgy tűnt, hogy személyi sérülés nem történt, rendőrt sem hívtunk, ők sem jöttek ki. Én körülbelül 10-15 percig a helyszínen tartózkodtam, aztán az autóval visszatolattam az útra és hazamentem, abban a hitben, hogy senkinek sem esett baja. A lányt, aki fájlalta a hátát az unokatestvérem vitte haza autóval. Sajnos, később a fájdalmai erősödtek, ezért bement a gyöngyösi kórházba, ahonnan átküldték Miskolcra, ahol másnap megműtötték. Amikor erről értesültem, azonnal meglátogattam, ezt később is többször megtettem, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, jóban vagyunk. A rendőrök körülbelül 4 nappal később hívtak, hogy tanúként meghallgatnának, aztán bírósági ügy lett a dologból.

Ügyvédem tanácsára a bírósági eljárásról és az ítéletről nem szeretnék véleményt mondani, ő annyit mondott, hogy nagyon érdekes ügy volt ez, hiszen elsőfokon felmentettek, aztán másodfokon elítéltek, ráadásul egy kis jogi csűrés – csavarás miatt az ítélet ellen fellebbezni sem lehetett.

Az ítéletet elfogadtam, itt nem is én vagyok a fontos, hanem a lány, aki megsérült, de aki szerencsére ma már jól van. 1 év börtönbüntetést kaptam, amit 3 évre felfüggesztettek, a jogosítványomat nem vették el. Sem előtte, sem utána nem volt balesetem, de azóta sokkal felelősségteljesebben vezetek. Nagyon sajnálom a dolgot, bárcsak meg nem történtté tehetném az eseményeket.”

Nyitókép: RTL Klub

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

A video grab from footage broadcast by the UK Parliament's Parliamentary Recording Unit (PRU) shows Britain's Prime Minister Theresa May as she speaks in the House of Commons in London on January 15, 2019, before MPs vote on the government's Brexit deal. - Parliament is to finally vote today on whether to support or vote against the agreement struck between Prime Minister Theresa May's government and the European Union. (Photo by HO / PRU / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / PRU " - NO USE FOR ENTERTAINMENT, SATIRICAL, MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.