Light

Kutyaszánnal száguldoztak az ÉNB sztárjai

Az RTL Klub sorozatának szereplői különleges programmal készültek az télre. A sílecet az idén kutyaszánra cserélik.

Az Éjjel-Nappal Budapest szereplői az idei síszezonban is ellátogatnak a kedvelt ausztriai síparadicsomba Oberntauernbe, és már most készülnek a havas sportokra. Az idén hazánkban megrendezendő Kutyafogat Hajtó Európa Bajnokságra készülő Lipcsei Péter tíz alaszkai malamuttal várta őket. Hó hiányában a gyönyörű kutyák kerekes kocsikat húztak a betonon, de Anikó, Vanda, Lali és Karesz így is nagyon élvezte a különleges kalandot.

Anikó kezdetben megijedt a dologtól, ezért először elvitte az egyik kutyát sétálni, hogy összebarátkozzanak. Az ismerkedés után aztán beadta a derekát, de a biztonság kedvéért kért magának egy bukósisakot.

“Úgy láttam, hogy a többiekkel igencsak gyorsan száguldottak a kutyák, így arra gondoltam, hogy nekem jó lenne egy öreg, vagy egy kicsit sánta kutya is. Nagyon tetszett, lehet, hogy ez lesz az én sportom, úgyse volt még saját sportom. Ráadásul bármelyik kutyát szívesen hazavinném!” – mondta az egykori VV-s.

Fotó: RTL Klub

ÉNB Lali ezzel szemben nagyon élvezte a kutyaszánt, még az egyik állattal is elbeszélgetett: “Imádom a kutyákat, az egyikkel el is beszélgettem, adtam neki néhány tanácsot, hogyan húzza a szánt. Aztán repítettek is rendesen, a többiek aggódtak, hogy veszélyes a kocsin állni, de nekem persze meg sem kottyant. Biztos vagyok benne, hogy havon még nagyobb sebességet tudnánk elérni, ott ráadásul szegény malamutoknak sem lenne olyan melegük a nagy bundájuk miatt. Tavaly a sípályán estem-keltem, szerintem a kutyaszánozás jobban menne.”

Olvasta már? Tóth Gabi a 2014-es X-Faktor válogatói során többször elérzékenyült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik