Szórakozás

Így küzdötte le a “szép nő nem lehet okos” dolgot Várkonyi Andrea

Várkonyi Andrea rendkívül sokrétű, több diplomája és nyelvvizsgája is van. Éppen pszichológiai diplomájáért tanul, már csak egy éve van hátra. Azt mondja, utána már inkább tanítani járna az egyetemre.

“Tanulni már nem szeretnék többet, átevickélek az oktatói oldalra. A TV2 Akadémián fogok tanítani, és egyetemi oktató is leszek, saját kurzusom lesz a Szegedi Tudományegyetem jogi karán, ahol jogászhallgatókat fogok oktatni”

– mondta a Mokkában Várkonyi Andrea, akitől azt is megkérdezték, hogy azt akarta-e bizonyítani a sok tanulással, hogy szép nőként is lehet okos.

“Ezen én az orvosi egyetemen már túl voltam. Amikor betotyogtam 48 kilóval, szőkén a beteghez, és mondták, hogy nővérke, akkor gyorsan csináltattam magamnak egy táblácskát, hogy Dr. Várkonyi Andrea osztályos orvos. Kiraktam, fonendoszkópot a nyakamba akasztottam, és onnantól nem volt nővérke. Akkor valahogy magamban pszichésen leküzdöttem ezt a ‘szép nő nem lehet okos’ dolgot. Onnantól komolyan vettek, és rendbe tettem magamban”

– tette hozzá Várkonyi, aki hamarosan új műsorban tűnik fel a TV2 csoportnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik