Szórakozás

Tordai Teri: Eleinte lelkileg megviselt a dolog

A 75 éves színésznő a nyáron átesett egy csípőprotézis műtéten, amitől ugyan nagyon tartott, de orvosa javaslatára azonnal belevágott. Tordai Teri az operációt követően egy hétig volt kórházban, de azóta egyre jobban van. Eleinte azonban nehezen birkózott meg a félelmeivel.

tordai teri (tordai teri, )
Komoly műtéten van túl Tordai Teri
A 75 éves színésznő csipőprotézist kapott.

Be kell vallanom, eleinte lelkileg megviselt a dolog, de a rossz időszakon és a kezdeti ijedtségen már túl vagyok! Nem volt könnyű meccs, néha azért kiborultam, de ahogy gyógyultam, egyre jobban lettem. Azt gondolom, hogy mindenki legyen büszke magára, aki bármilyen műtétet végigcsinál, remélem, én is egy kicsit példát tudtam mutatni ezzel

– mondta a Blikknek a színésznő, aki azt is elárulta, hogy jelentette számára a legnagyobb nehézséget.

Sosem zavart az öregedés, semmi bajom nem volt sose a ráncaimmal, de arra mindig különösen büszke voltam, mennyire mozgékony vagyok. A műtét után ez egy ideig nem volt így, de most, hogy picit lelassultam, legalább a legkisebb unokámmal tudtunk egy ütemben haladni, ha megyünk valahova.

Tordai Teri felépülését gyógytornász segíti, valamint a mankóira is szüksége van még, ennek ellenére az őszi szezonban már újra színpadra áll. Új darabjáról ugyan le kellett mondania egy időre, de ígéri, a közönségnek nem kell hiányolnia őt.

Nagyon hálás vagyok Dörner Györgynek, az Újszínház igazgatójának, mert megengedte, hogy a darabot, amelyet Esztergályos Cecíliával és Bordán Irénnel készítünk, áttegyük a tavaszi évadra. Tudok már játszani, a szerepeimet viszem is tovább, de egy kimerítő próbaidőszak, ahol naponta akár hat órát is a színpadon vagyunk, hogy elkészüljön a darab, még nagyon megterhelő lenne. A többi menni fog.

Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik