Szórakozás

Újabb meztelen képek kerültek ki celebekről: Tiger Woods és Kristen Stewart az áldozatok között

tiger woods, lindsey vonn (Array)
tiger woods, lindsey vonn (Array)

2014-ben rengeteg világsztár, köztük az Oscar-díjas Jennifer Lawrence is áldozatul esett annak a hackertámadásnak, amelyben hírességek privát és intim fotóit törték fel és hozták nyilvánosságra.

Világsztárok meztelen fotói kerültek nyilvánosságra
Feltehetőleg az iCloud elleni kiterjedt hackertámadás nyomán olyan hírességek meztelen fotói kerültek fel vasárnap a világhálóra, mint Jennifer Lawrence, Ariana Grande és Kate Upton.

A botrány felelősét végül elfogták, majd 18 hónap börtönre ítélték. A pennsylvaniai férfi, Ryan Collins közel két éven keresztül 50 iCloud és 72 Gmail fiókot tört fel, amelyeknek a legtöbbje női hírességekhez tartozott.

Most újabb sztárok kerültek kínos helyzetbe. A Celeb Jihad nevű pornóoldalon ugyanis megjelentek Miley Cyrus, Kristen Stewart, valamint Tiger Woods és Lindsey Vonn (akik egyébként 2015 májusában szakítottak már) privát fotói – írja a thedailybeast.

A celebek ügyvédei nagy erőkkel dolgoznak azon, hogy eltávolíttassák a képeket, de ahogy az lenni szokott, az intim felvételek már most mindenfelé keringenek az interneten.

Nyitókép: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik