Szórakozás

Világsztárok meztelen fotói kerültek nyilvánosságra

Feltehetőleg az iCloud elleni kiterjedt hackertámadás nyomán olyan hírességek meztelen fotói kerültek fel vasárnap a világhálóra, mint Jennifer Lawrence, Ariana Grande és Kate Upton.

Az Oscar-díjas Jennifer Lawrence ügynöke, Bryna Rifkin elismerte, hogy az ellopott felvételek az ügyfeléről készültek. A történteket a magánélet kirívó megsértésének nevezte és közölte, hogy az ügyben feljelentést tett. Hasonlóképpen eredetinek nevezte a fotókat Mary Elizabeth Winstead is, mások viszont hamisítványnak minősítették a felvételeket – írja az MTI.

A hackernek vagy hackereknek sikerült hozzájutniuk Lea Michelle, Rihanna, Victoria Justice, Kirsten Dunst, Kristen Ritter, Yvonne Strahovski, Bar Rafaeli, Cara Delevingne, Kim Kardashian, Mary-Kate Olsen és mások meztelen képeihez is.

A felvételeknek a 4chan, a Reddit, a Twitter és a Tumblr közösségi fórumokon való nyilvánosságra hozója azt állította, hogy Jennifer Lawrence-ről további pikáns képekkel és videofelvételekkel rendelkezik.

Fotó: Mozi24

Update:

Jennifer Lawrence úgy nyilatkozott, hogy ez botrányos megsértése a magánéletnek, és mindenkit beperel, aki a fotót megosztja.

Mary Elizabeth Winstead pedig együtt érez mindazokkal, akiket vele együtt meghekkeltek. Ezenkívül pedig reméli, hogy akik megnéztétek azokat a fotókat, amiket évekkel ezelőtt a férjével saját maguknak készítettek, ettől nagyon jól érzik magukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik