Szórakozás

A Barátok Közt színésznőjének csak a hetedik állatorvos segített

Az RTL Klub sorozatsztárja, Nagy Alexa egy fészekből kiesett veréb fiókát talált a nyaralójuk kertjében, akit annyira megsajnált, hogy nem tudott magára hagyni. Mivel a fészekbe nem tudta visszahelyezni, ezért állatorvos segítségét kérte, de sok elutasítást kapott.

Az első azt mondta, hogy ez az élet rendje, de én éreztem, hogy nem az. Végül csak a hetedik segített, aki részletesen elmagyarázta, mit csináljak. Száraz fűből fészket raktam neki, és egy puha zoknival letakartam, hogy úgy érezze, az anyukája melegíti. Legyeket fogtam, ollóval daraboltam és kullancscsipesszel etettem. Olyan vékony volt a bőre, hogy láttam minden falat útját

– mesélte a Borsnak a színésznő, aki még a forgatásokra is magával vitte a madarat, hogy másfél óránként etetni tudja. Végül egy lelkiismeretes állatorvos segítségére bízta.

Az ötödik napon, amikor hajnalban felkeltem hozzá, a hátán feküdt, és fulladozott. Sokkot kaptam, sírtam, és azonnal állatorvoshoz vittem. Kiderült, hogy nem volt széklete, amit evett, már a tüdejét nyomta. Szerencsére ismét megmenekült, és végül otthagytam az állatorvosnál, akinek vannak madarai. Nem bírnám ki, hogy ha még egyszer baj történne vele, én pedig nem tudnám, mit kell tenni, és végül miattam pusztulna el.

Nyitókép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik