Szórakozás

Mc Hawer: Részegen sokkal szebbek voltak a nők

A mulatós zenésznek egészek mások már az igényei azóta, hogy letette az alkoholt. Mc Hawer legutóbb még arról mesélt, hogy sokkal igényesebb lett önmagára. Minden héten kozmetikushoz és fodrászhoz jár, hogy tökéletesen nézzen ki és a fogait is megcsináltatta.

Mc Hawer (mc hawer, )
Mc Hawer kiborulna, ha nem lenne kiszedve a szemöldöke vagy lenőne a haja
A mulatós énekes minden héten kozmetikushoz jár, hogy jól nézzen ki.

Ezzel párhuzamosan pedig a párkapcsolatokról is mésként gondolkodik. Már nem éri be az olyan nőkkel, akiket alkoholmámoros éveiben csábított el.

Ahogy nőttek a saját magammal szemben támasztott igé­nyeim, úgy nőttek a nők iránti elvárásaim is. Az egyéjszakás kalandokból annak idején volt elég, abból már nem kérek. Nagyon rámentem a prémium minőségre, amióta száműztem a piát az életemből. Egyszerűen megnőttek az igényeim mindenben. Öltözködésben, ápoltságban és a nők terén is. Fölösleges lenne az átlagosra hajtanom, de be kell vallanom, részegen sokkal szebbek voltak a nők

– kezdte a Borsnak Mc Hawer, aki azonban nagy bajban van. Megnőtt igényeihez ugyanis nem talál megfelelő partnert.

Az utolsó elvonó óta két kapcsolatom is véget ért két hónap alatt, azóta semmi. Nem baj, nem adom fel, továbbra is keresem az igazit. De egyelőre nagyon nehezen megy, nem találom azt a nőt, aki megfelel az elvárásaimnak.

Nyitókép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik