Szórakozás

Mc Hawer kiborulna, ha nem lenne kiszedve a szemöldöke vagy lenőne a haja

Mc Hawer (mc hawer, )
Mc Hawer (mc hawer, )

A mulatós sztár új ember lett, mióta leállt az ivással. Mc Hawer fogai teljesen tönkrementek és kihullottak az alkoholtól, így az énekes új porcelán fogakat csináltatott magának, de a hiúságának ez nem volt elég. Megszállottan jár a kozmetikába és a fodrászhoz is, hiszen ahogy mondja: makulátlanul akar kinézni.

Mc Hawert dobta a barátnője, mert túl lassú volt a tempó
Az alkoholfüggőségéből kigyógyult énekes kapcsolata mindössze egy hónapig tartott, de nem békél meg a szakítással.

Nagyon hiú lettem, amióta józan vagyok. Egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben, ha nem vagyok makulátlan. Minden héten egyszer eljövök a kozmetikushoz, ilyenkor szemöldökszedéstől kezdve a legkülönbözőbb bőrtisztító és arckezelő eljárásokig minden lehetőséget kihasználok. Minden héten felkeresem a fodrászomat is, nem hagyom azt sem, hogy akár egy fél millimétert is lenőjön a hajam. Amíg ittam, addig nem érdekeltek az ilyen dolgok, olyannyira nem, hogy még az sem zavart, hogy közben szép lassan kihullottak a fogaim

– mondta el a Borsnak Mc Hawer, aki azt is elárulta, hogy miért foglalkozik ilyen sokat magával.

Amióta száműztem az alkoholt az éle­temből, azóta sokkal többet tudok foglalkozni magammal. Nem azért figyelek oda annyira a megjelenésemre, öltözködésemre, mert a nőknek szeretnék tetszeni, ha­nem egyszerűen megnőtt az igényem saját magammal szemben.


Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik