Szórakozás

Az amerikai sztárok is nekiestek Donald Trumpnak

Múlt szombaton a virginiai Charlottesville-ben egy 20 éves ohioi fiatal szándékosan belehajtott a szélsőjobboldali felvonulók ellen tiltakozó tömegbe. Az incidens során tizenkilenc ember megsérült, egy meghalt. Az amerikai elnök, Donald Trump mindezek után napokat várt arra, hogy elítélje a neonácikat. Később azonban már nem csak a rasszistákat hibáztatta.

Az egyik oldal rossz, a másik oldal szintén nagyon erőszakos volt, szemernyi kétségem sincs efelől. Szerintem mindkét fél hibáztatható. Elítélem a neonácikat és a fehér felsőbbrendűséget hirdetőket, de higgyék el nekem, a demonstráción nem mindenki volt neonáci vagy fajgyűlölő

– állt Trump közleményében.

Charlottesville: Trump már nem csak a nácikat hibáztatja
Az amerikai elnök immár a bal- és a jobboldali csoportokat is felelőssé teszi. Szavai miatt újabb ember hagyta ott.

Nyilatkozata persze mindenki gyomrát felkavarta. A politikusokon túl, a sztárok is kifakadtak a Twitteren.

Jimmy Kimmel elég érzékletes példával fejezte ki, mint gondol az elnök véleménynyilvánításáról:

Azóta nem láttam ilyen őrültséget, hogy Tyson leharapta Holyfield fülét.

Az írónő, J.K. Rowling azért talált egy pozitívumot a dologban:

Van egy jó dolog is a beszédében: Most már lehetetlen lesz a Trumpot támogatóknak úgy tenniük, mintha nem tudnák, hogy milyen ember is ő valójában.

A Bosszúállók színésze, Chris Evans nem érti a dolgot.

Látja ezt más is? Wow… ez olyan mint egy vonatszerencsétlenség!! “Mielőtt kiadtam a nyilatkozatot, tisztában kellett lennem a tényekkel”?! Mióta?

Barbra Streisand szerint szégyenletes és egyszerűen őrület, amit Trump művel, LeBron James pedig úgy érzi, hogy habár a gyűlölködés korábban is létezett Amerikában, az elnök most újra divatba hozza.

Mindezekkel párhuzamosan, a korábbi elnök, Barack Obama is reagált a szomorú eseményekre. Az ő bejegyzése viszont a Twitter minden idők legkedveltebb posztja lett néhány nap alatt.

Charlottesville: A Twitter történetének egyik legnépszerűbb bejegyzése lett Obamáé
Az övé lett minden idők eddig legtöbbet lájkolt posztja.

Nyitókép: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik