Szórakozás

Tovább építi a tavát Oszter Sándor

Oszter Sándor két halastavat akart kialakítani, amelyre minden engedélyt meg is kapott, a helybéliek azonban úgy vélik, miatta eliszaposodott a diósjenői tó. Feljelentették, majd a helyi rendkívüli testületi ülésen megszavazták, hogy fel kell függeszteni a munkálatokat, Oszter azonban ennek nem tett még eleget – állítása szerint ezt vele hivatalosan még senki nem közölte.

“Irigység, rosszindulat és hozzá nem értés, az van itt kérem, nem illegális tóépítés. A saját kutamból veszem a vizet is, a tó, ami pedig a helyiek szerint miattam iszaposodott el, már fél éve ilyen állapotban van. Műszaki ellenőr, vezető van ott, olyan szakemberek, akik értenek mindehhez, így eszem ágában sincs leállítani a munkát, én mindent szabályosan csinálok. Majd ha levélben értesítenek, eldöntöm, milyen jogorvoslattal éljek”

– mondta a Blikknek Oszter, aki ha minden igaz, százmilliókat kaszálhat a botrányos tavakkal.

Oszter Sándor privát tava miatt eltűnhet egy természetes tó a Börzsönyben
Kérdés az is, hogy Oszternek miből futotta egy több százmilliós vadászkastélyra.

Szakértők szerint hektáronként tízmillióba kerül egy halastó létrehozása, de ez a pénz csak akkor tűnik soknak, ha nem tudjuk, hogy egy saját tó zsíros bevételt hoz annak, aki elég ügyes üzletember. A halastó egy egyszeri nagyobb beruházás után hosszú évekig biztos bevételt hoz az ívatás, vagyis a halak szaporítása révén, ezért ez az egyik legkomolyabb pénztermelő üzlet.

Osztert azzal is támadják, mégis miből van pénze a saját tó kialakítására.

“Spóroltam! Egész életemben dolgoztam, ne kelljen már ezzel elszámolnom”

– mondta a lapnak dühösen Oszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik