Szórakozás

Robert Pattinson még mindig nem tudja túltenni magát a Twilighton

Az Alkonyat első része már majdnem 10 éves, de Robert Pattinson, a fővámpír még mindig nem tudja feldolgozni, hogy mekkora médiacirkusz volt körülötte pár évig. Erre még rátett egy lapáttal, hogy filmbéli partnerével, Kristen Stewarttal jött össze, úgyhogy a paparazzikat képtelen volt levakarni magáról. Sok más mellett erről is beszélt a GQ-nak. Az interjú az erős mondatok helyett inkább arra koncentrál, hogy az olvasó megismerje, milyen igazából Pattinson, mennyire kilóg Hollywoodból.

Nem akarja, hogy megtudják az emberek vagy a fotósok, hogy hol lakik, próbál vigyázni a magánéletére. Ez a 2000-es évek végén nem ment olyan egyszerűen. Mindenki őt akarta, de Pattinson több olyan trükköt is megosztott az újságíróval, amivel el lehetett kerülni a címlapot.

A színész egyszerre több Ubert hívott a barátaival, akivel ruhát is cserélt az éttermek mosdójában. Így a paparazzik nem tudták, hogy Pattinson melyik autóba szállt be. Az Ubereket pedig különböző irányba küldte. 

A másik módszere ennél bonyolultabb volt. A Twilight idején összesen öt bérelt autója volt szerte a városban egy váltás ruhával. Ha észrevette, hogy üldözőbe vették, csak átöltözött, és elhajtott egy másik autóval. Egyszer viszont nem tudta lerázni a paparazzit, viszont semmi esetre sem szerette volna, ha a bulvárlapok tudomást szereznek az otthoni címéről. Amikor Pattinson megelégelte az üldözést, lehúzódott, kiszállt, és bevárta a fotóst. Megvan a képed, most már hazamehetek? – kérdezte. Mire a fotós csak annyit mondott,

Nem. A főnököm azt mondta, hogy addig nem mehetek haza, amíg nem tudom, hol van az új házad. Bocs, tesó.

(Borítókép: Britta Pedersen / AFP/ Getty Images)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik