Szórakozás

Egyedül jár fellépni Fresh néven Andi

A közelmúltban házasodott, első gyermekét váró 37 éves Fresh Wiki egy ideig nem Fresh, ugyanis várandóssága miatt ideiglenesen nem vállal fellépéseket. Helyette Fresh Andi járja az országot.

“Nagyon hiányzik nekem Wiki. Sokan tudják, de én azért mindenhol el szoktam monda­ni, Wiki édesanya lesz, emiatt egy ideig nélkülöznünk kell, és a legutóbbi koncerten elkezdett tapsolni a tömeg, olyan jólesett, hogy libabőrös lettem. Utána telefonon elmeséltem Wikinek, ő is meghatódott”

– mondta a Borsnak Andi, aki születése után a babát is színpadra állítaná.

“Én mindent el tudok képzelni, azt is, hogy a baba jön majd velünk fellépni, és azt is, hogy akár a színpadra is felvisszük ma­gunkkal egy nagy fülhallgatóval, és ott letesszük szépen a babahordozóval, míg mi énekelünk. Szabadjára tu­dom en­gedni a fantáziá­mat, ne­kem sok minden belefér. Ha én várandós lennék, szerintem az utolsó percig állnék nagy hassal a színpadon, mert tartozom ennyivel a közönségnek, akik közül sokan már tíz-húsz éve tisztelnek meg a szeretetükkel. Ezt így gondolom, aztán lehet, hogy a 40 fokos hőségben úgy borulnék fel a nagy hasammal, mint egy bogár. Ezért is értem meg Wikit, aki a koncertezés helyett inkább a pihenést választotta.”

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik