Szórakozás

Amerika legdrágább házába költözik Beyoncé és Jay Z

Beyoncé és Jay Z hamarosan új házba költöznek, állítólag már meg is egyeztek egy Los Angeles Bel-Air lakónegyedében található ingatlanra – írja az apartmenttherapy.com.

A villa nem kispályás, több cikk szerint ez az Egyesült Államok legdrágább háza. Értékét 250 millió dollárra, azaz nagyjából 73 milliárd forintra becsülik. Ezért 3800 négyzetméteren elterülő színtiszta dekadencia jár, 12 hálószobával és 21 fürdőszobával.

Az épületben van külön édességszoba, négysávos bowlingpálya, gyógyfürdőrészleg, borospince, helikopterleszálló, masszázsszoba, 85 láb hosszú, feszített víztükrű medence és egy James Bond-témájú moziterem is.

Sajtóhírek szerint Beyoncé és Jay Z nagyon ügyesen alkudtak az ingatlanra, hiszen mindössze 90 millió dollárért fogják megvásárolni.

A pár frissen született ikergyermekeivel eddig egyébként egy malibui villában húzta meg magát. Az ingatlan 14 fürdőszobával és egy 25 méteres feszített víztükrű medencével rendelkezett, amely az óceánra néz. A ház számos szobája mellett 6,3 hektáros területtel rendelkezik, köztük egy rózsakerttel, melynek több mint 1000 virágja ékesíti a parkosított sivatagi környezetet. Mindezért havonta 314 500 font bérleti díjat fizettek.

Kiemelt kép: Duane Prokop/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik