Otthon

Beyoncé ebbe a pazar malibui villába költözött újszülött ikreivel

A sztárcsalád augusztusig élvezi a pazar villát, immár 3 gyermekkel.

Hetek óta tartja lázban a világot Beyonce és Jay Z újszülött ikergyermeke. A The Sun szerint az énekesnő egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet, akikről sok információ ez eddig nem szűrődött ki. Állítólag az újszülött ikrek Rumi és Sir Carter  nevet kapták. A szülést követően sárgasággal kezelték őket, de a hírek szerint már jól vannak.

A népszerű művészpár kislánya, Blue Ivy  is nagyon várta már kistestvéreit, a boldogság immár teljes lehet.

😁🇺🇸

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés, 2017. Máj 29., 23:43 PDT

A pár jelenleg  egy lenyűgöző 10 szobás vízparti villát bérel Malibuban. A 42,8 millió fontot érő villa tökéletes családi otthon az immáron öttagú családnak.

Az ingatlan 14 fürdőszobával és egy 25 méteres feszített víztükrű medencével rendelkezik, amely az óceánra néz.  A ház számos szobája mellett 6,3 hektáros területtel rendelkezik, köztük egy rózsakerttel, melynek több mint 1000 virágja ékesíti a parkosított sivatagi környezetet.

A sztárpár havonta 314 500 fontot fizet a La Villa Contenta nevű villáért. Az eredeti elképzelések szerint augusztus végéig laknak a pazar helyen.

Fotó: .themls.com
Fotó: .themls.com
Fotó:.themls.com
Fotó: .themls.com
Fotó: .themls.com
Fotó: .themls.com
Fotó: .themls.com
Fotó: trulia.com
Fotó: .themls.com

 

 

Fotó: .themls.com
Fotó: .themls.com
Beyoncé és Jay-Z házassága nyitott könyv, minden piszkos részletet ismerünk
Jay-Z felrakta az i-re a pontot, és ország-világ előtt kért bocsánatot a feleségétől az édes hármasért, sőt, még Beyoncé vetéléséért is vállalta a felelősséget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik