Szórakozás

Néhány hét múlva indul a Survivor

Magyarországon 2003-ban került először képernyőre a Survivor és most, a több mint egy évtizedes kihagyás után újra elindította a túlélőshow-t az RTL Klub.

A műsorvezető, Istenes Bence, a stáb és a játékosok még áprilisban utaztak a Fülöp-szigetekre, ahol 50 napon keresztül forgatták a reality-t, ami augusztus 28-tól, minden hétköznap, 19:00-tól látható majd az RTL Klubon. A tét pedig nem kevesebb, mint 20 millió forint.

Van, amivel Istenes Bence is megküzd a Survivor forgatása alatt
A nehézségek ellenére azért élvezi a fülöp-szigeteki munkát.

Az eddig közel ötven országban műsorra tűzött show Amerikában már több, mint harminc évadon van túl, de a számtalan nemzetközi televíziós díjjal büszkélkedő produkció Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is bőven tíz évad felett jár.

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartani a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket számos kihívás – fizikai és taktikai egyaránt – könnyíti vagy épp nehezíti. A világ egyik legizgalmasabb realityjében a túlélés a kulcs; túlélni egy távoli szigeten, egy közösségben, megvívva a saját, egyéni harcokat is egészen az utolsó összecsapásig, amely során kiderül, ki az igazi túlélő, vagyis a győztes.

Az RTL egyébként további realitykkel is készül: a Celeb vagyok, ments ki innen! már biztosan visszatér, de a Való Világ is kap folytatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik