Média

Újra lesz Survivor

Már toborozzák is a leendő versenyzőket a korábban többször is nagy sikerrel sugárzott, egzotikus szigeten játszódó túlélő-showba.

Hamarosan újra képernyőre tűzi az RTL Klub az egyik legsikeresebb reality-jét, a Survivor című túlélő-műsort, ahová már meg is kezdődött a nézők toborzása.

A Survivor Magyarországon 2003-ban volt először képernyőn, de a több nemzetközi televíziós díjat is bezsebelő műsor még az elmúlt években is nagy népszerűségnek örvendett. Az sem véletlen, hogy közel ötven ország tűzte már műsorra a nomád körülmények között határaikat feszegető játékosok küzdelmét a túlélésért. Az Egyesült Államokban már a 33. évadon is túl vannak, míg Spanyolországban a 16., Franciaországban épp a 17. évad előkészületei zajlanak, de Belgiumban, Hollandiában, Dániában, Olaszországban, Norvégiában és Svédországban is már bőven tíz évad felett járnak.

A Survivor alapszabályai szinte minden országban ugyanazok. Rátermett, kalandvágyó nőknek és férfiaknak nomád körülmények között kell kitartaniuk a végsőkig egy egzotikus, szinte érintetlen trópusi szigeten. Küzdelmüket mindenféle fizikai és taktikai kihívással könnyíti vagy épp nehezíti meg, egészen az utolsó összecsapásig, amikor is kiderül, ki az igazi túlélő, vagyis a győztes.

www.rtl.hu/survivor címen egyébként január 31-ig bárki jelentkezhet a 20 milliós fődíjú játékba, ha kellően rátermettnek és kalandvágyónak érzi magát az illető. A magas fődíj lehetősége mellett egyébként arra is alkalmas a műsor, hogy egy egzotikus helyen többek között azt is megtudhassák a játékosok, mire képesek valójában, sikerül-e saját határaikat átlépniük.

Ha még érdekli a reklámpiac: cmsales.hu (x)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik