Szórakozás

Pásztor Anna egyszer egy rajongó kezéből harapott ki egy darabot

Az énekesnő körül elég nagy a felhajtás, mióta összerágcsálta egy koncerten egyik rajongója mobilját. Pásztor Anna attól sokallt be, hogy a buliban orrba nyomták, majd a szájába dugták a telefont, ezért bekapta és véletlenül ráharapott a készülékre. A koncert után felajánlotta a rajongójának, hogy megtéríti a kárt, de a férfi csak egy autogramot és egy puszit kért, majd közölte, hogy sose válik meg a berepedt kijelzőjű mobiltól, hiszen rajta van kedvence DNS-e.

Az énekesnő a Fem3 Caféban azt is elmondta, hogy nincs a technikai vívmányok ellen, általában nem szokta megrágni őket. Ezt inkább az emberekkel teszi. Gitárosát például rendszeresen harapdálja a koncertek alatt, de egyszer egy tolakodó rajongónak is komoly sérülést okozott.

Volt egy buli, ahol jogászokkal bulikáztunk. A barátnőmmel, Tóth Verával táncoltunk. Az egyik jogász kolléga nagyon sokat ivott és odajött hozzám – akkor félmeztelenül szerepeltem a borítón – és megfogta a mellem. Kérdezés nélkül rámarkolt és én olyan dühös lettem, hogy kicsavartam a kezét és egy nagyon picike darabot ki is haraptam belőle. Onnantól kezdve nem volt szükség perre, meg magyarázkodásra, abszolút értette, hogy ez egy olyan terület, ahová neki nem szabadna behatolnia. Másnap be volt kötve a keze és jött és mondta, hogy teljesen igazam volt.

Nyitókép: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik