Szórakozás

Nem fogadott el pénzt a rajongó, akinek Pásztor Anna szétrágta koncert közben a telefonját

Ahogy azt már korábban mi is megírtuk, az Anna and the Barbies énekesnője állítólag szilánkosra rágta egy fellépés alkalmával az egyik koncertlátogató telefonját. Erősen megoszlottak a vélemények Pásztor Annát tettéről, aki a zenekar nyilvános bejegyzése szerint „jóféle életszagú muzsikával, és valódi emberi inter­akciókkal” akarta kárpótolni a koncertezőt.

Pásztor Anna berágott a koncerten mobilozókra, szó szerint
Egy Anna and the Barbies koncerten ősbűn telózni, ezt egy rajongó is megtanulhatta. Kárpótolhatják összerágcsált telefonjáért.


“Kicsit félreérthető volt, mert az túlzás, hogy szilánkosra rágtam, a telefont a számban tartottam, és véletlenül megpattant egy helyen a fedőlapja. A koncert után találkoz­tunk az illetővel, és természe­tesen azonnal felajánlottuk a fiatalembernek, hogy megfizetjük a keletkezett anyagi kárt vagy kicseréljük a mobilját. Felajánlottuk neki azt is, hogy elsőként kap a legújabb albumunkból, de azt mondta, hogy ne bolondozzunk vele, azt a mobilt sosem fogja lecserélni, mert rajta van a DNS-em”
– mesélte a Blikknek az extravagáns stílusáról is ismert énekesnő, aki elmesélte azt is, a zenekar tagjai a buli után fotózkodtak is a „károsulttal”, aki kapott auto­gramot, és egy örök élmény maradt számára az eset.

“Le szoktam menni az első sorokba, hogy az embereket megérintsem, megpusziljam, hogy érezzem őket. Egy ideje kezd eldurvulni a mobilhasználat ilyenkor. Belecsimpaszkodnak a nyakamba, hogy szelfit készítsenek, szabályosan orrba vágnak a telefonokkal, hogy énekeljek bele az anyukájának. Bosszantó, hogy nem élik át, ami akkor éppen ott történik velük, hanem mindenáron meg akarják örökíteni, és sokszor sajnos agresszívan. Ilyenkor van, hogy kiragadok egy mobilt, a számba veszem és viszem egy kört, majd visszaadom a rajongónak”  – mondta el Pásztor Anna arról, hogyan is jöhetett létre a nem mindennapi show-elem.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik