Szórakozás

Nicole Kidmant családja rántotta vissza az erőszakos jelenetek után

Az HBO idei nagy meglepetése a Hatalmas kis hazugságok volt, amit sokan az év legjobb sorozataként emlegetnek, pedig áprilisban már véget is ért. A történet egy gyilkosságot dolgoz fel, de visszafelé haladunk, és csak a legvégén áll össze a kép, hogy egyáltalán mi történt az ominózus éjszakán. A főszereplők, Nicole Kidman, Reese Witherspoon és Shailene Woodley kitettek magukért, mindhárman tökéletesen hozták a karakterüket. A legnehezebb dolga talán nemrég 50. életévét betöltő Kidmannek volt, aki egy agresszív, perverz férfi feleségét játszotta.

A szerepe szerint egyszerre hergelte fel a nőt szexuálisan a fizikai erőszak, és egyszerre rettegett a férjétől. 

A színésznő mindent beleadott, átélhette egy kicsit mindenki, hogy milyen félelmei lehetnek egy erőszakos kapcsolatban élő nőnek.

Fotó: HBO

Kidman többször nyilatkozta, mennyire megviselte a forgatás, az Entertainmentnek pedig most arról beszélt, hogy a családjának köszönheti a legtöbbet, hogy visszarántották a valóságba. Nehezebb dolga volt, mint egy filmnél, hiszen tovább tartottak a forgatások, tovább maradt a szerepében. Nicole Kidman elmondta, hogy általában könnyedén rászózódik vissza a karakteréből, nem ez az első munkája, de most nagyon nehezen ment.

Szerencsére művész a párom, aki megérti, hogyan kell támogatnia. Megölelt, amikor nagyon megviselt. Megtört, és mind érzelmileg, mind fizikailag kikészített. Szerencsére otthon olyan emberekkel vagyok körülvéve, akikkel beszélhetek, és magam mögött hagyhatom [a forgatást].

(Borítókép: Valery HACHE / AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik