Szórakozás

Ha a Fina nem is, mi segítünk, mire bulizhat a vizes vb-n

Júlis 14-én, azaz pénteken rendezik a Fina vizes világbajnokság nyitóünnepségét Cee Lo Greennel az élen. Az amerikai énekesről már megírtuk, hogy honnan lehet ismerős a neve, illetve hogy 2012-ben nemi erőszakkal vádolták.

Cee Lo Green két számot ad majd elő a 3,4 milliárdos nyitón, amiből 1 millárd forint jutott a fellépők gázsijára. 

Green mellett a finás sajtóközlemény szerint 510 világhírű hazai művész kápráztatja el a közönséget. Ebből az 510 fellépőből alig ismerni pár nevet, ugyanis a vizes vb sajtóosztálya egyelőre nem válaszolt arra vonatkozó kérdéseinkre, hogy mikor várható pontos program, illetve kik lépnek színpadra Cee Lo Green mellett.

A honlapon és a finás Facebook-események között egyelőre nem sok mindent találtunk. A július 14-i esemény hivatalos oldalán (amit 2 ezer ember igazolt vissza) kapunk egyedül bármi információt. Sokaknak például az se derült ki, hogy a megnyitó ingyenes, de a szervezők végül válaszoltak az érdeklődőknek, hogy nem kell jegyet váltaniuk a megnyitóra.

A nyitón Cee Lo Greenen kívül Herczku Ágnes népzenész, Bogányi Gergely zongoraművész, Eötvös Péter zeneszerző és Cserepes Károly világzenész lép fel. De ennyi, a többi előadónak nem találtuk nyomát, és a külön Facebook eventeknél is meglepően kevés reakció érkezett. Cee Lo Green minikoncertjét – amit a hivatalos Facebook-oldala hozott létre – eddig 5 embert jelzett vissza.

A világbajnokság zenei felhozatala viszont nem egyedül Cee Lo Greenből áll, a két hét alatt több helyszínen, a Dagályon és a Margitszigeten is lesznek koncertek. Legalábbis a Facebook alapján több hazai, főleg x-faktoros énekes foglalkozott bármit is a social médiával, eddig az alábbi a koncerteket találtuk a vb alatt, a nyitóünnepségén túl. Aztán majd, ha megérkezik a Fina válasza, feltétlenül kiegészítjük a programot.

Július 16-án és 22-én lesz Horányi Juli, Kocsis Tibor július 20-án,  New Level Empire 22-én, Créme de la pop 24-én, Oláh Gergő 25-én és ÍV 27-én. A fenti zenészek mind egy menedzsmentél, a Gold Recordsnál vannak, a többiek vagy nem csináltak még eseményt, vagy ennyi a felhozatal. A többi program rejtély.

Horányi Juli, Kocsis Tibor és Oláh Gergő is x-faktoros volt, a New Level Empire frontembere, Ujvári Zoltán pedig a Vivából is ismerős lehet, műsorvezetőként dolgozott a zenei csatornánál.

További infók hamarosan. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik