Szórakozás
Budapest, 2012. október 12.
Pintér Tibor fõszereplõ Az utolsó betyár címû rockoperából készült film díszbemutatója elõtt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) székházában 2012. október 12-én. A Komáromi Magyar Lovas Színház Az utolsó betyár címû elõadását 2012 júliusában rögzítette a közmédia stábja, a 125 perces elõadást a Duna tévécsatorna mûsorán láthatják a nézõk.
MTI Fotó: Soós Lajos

Pintér Tibor büszke magára, hogy egy évig férjes asszonnyal folytatott viszonyt

24.hu
24.hu

2017. 06. 23. 08:53

Korábban a témában:

A színész már korábban is beszélt arról, hogy életében több szeretője is volt és olyan is előfordult, hogy ő volt a harmadik fél. Pintér Tibor a Bestnek most azt fejtegette, hogy mi motiválja a nőt és  a férfit arra, hogy hűtlen legyen, ami egyébként megbocsátható.

Pintér Tibor: Életemben talán 5-6 szeretőm lehetett
A színész második házassága alatt is belekeveredett egy viszonyba, ráadásul a tanítványával.

Sokféle motivációja lehet egy nőnek, aki félrelép. Tapasztalataim szerint a szebbik nemnél ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen. Elítélendő, ha valaki hűtlen, viszont léteznek bocsánatos bűnök

– kezdte Pintér, aki azt is bevallotta, hogy 10 évvel ezelőtt egy férjes asszonnyal folytatott viszonyt majd egy éven át és nemcsak, hogy nem szégyelli magát miatta, de még büszke is arra, amit tett. Hiszen miután szakított a nővel, annak jobbra fordult  aházassága.

Nekem például legyezgette a hiúságomat, hogy valójában én kellek annak a nőnek. Sosem volt lelkiismeret-furdalásom, úgy gondoltam, van oka félrelépni, és hogy a férje igenis sokat hibázott. Nem gondolom, hogy a harmadik vádolható bármivel is. A sors fintora, hogy a kapcsolata sokkal jobb lett, miután tapasztalta, milyen szeretőnek lenni. Végül gyerekük is született… Talán a mi viszonyunk a bocsánatos bűn kategóriájába tartozik. Még egy kicsit büszke is vagyok magamra, hogy megmentettem egy házasságot.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Closeup portrait of a beautiful redhead woman using smartphone
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.