Szórakozás

Pintér Tibor kínosan belezavarodott a szeretőügybe

A színész szinte naponta kreál hírt a magánéletéből, amivel aztán szerepelhet. Lassan kezdett lecsengeni az Ács Beatrixszel történő szakítása, így dobott egy újabb koncot a médiának. A Várkonyi Andrea vezette Micsoda Nők! című műsorban vendégeskedett, ahol kiderült, hogy élt már szeretői viszonyban.

Ezt követően egy napilap a részletekről faggatta. Pintér Tibor akkor úgy fogalmazott, hogy 2-3 alkalommal volt szerető, neki pedig 5-6 alkalommal volt szeretője. Így adódott össze a kilenc viszony, amit azonban kedd reggel már tagadott a Mokka műsorában. Főleg, miután Demcsák Zsuzsa finomkodás nélkül elmondta a véleményét:

Ne haragudj meg, de egy értelmes, intelligens, elegáns férfi nem beszél arról, hogy szeretői voltak.

Pintér ezek után próbálta szépíteni a múltat.

Amikor egy újságíró megkért, hogy számszerűsítsem, akkor azt mondtam, hogy talán olyan 3 és 10 között. Tényleg nem tudom pontosan, és nem is lennék rá büszke, ha kilenc szeretőm lett volna valaha. Biztos voltam szerető és nekem is volt szeretőm, de az dobja rám az első követ, akinek még nem volt

– magyarázkodott a színész, aki arra a kérdésre is próbált választ adni, hogy

Miért teregeti ki állandóan a magánéletét?

Demcsák újabb őszinte kérdésére azzal a magyarázattal szolgált, hogy ő egy extrovertált személyiség, ráadásul színész is, tehát neki az a feladata, hogy az emberek elé álljon, és elmondja, hogy mi van vele. Egyébként meg szívesen is beszél róla.

Jött az újabb kérdés: hogyan lesz így “normális párja” a jövőben?

Pintér azonban emiatt sem aggódik, sőt, elmondta, hogy az utóbbi időben sokkal több nő érdeklődik iránta. Na, nem mintha ez érdekelné, őt ugyanis most a munka köti le, nem vágyik tartós kapcsolatra. Majd végül arra a következtetésre jutott, hogy éppen ő az, aki nem normális, – ahogyan egyik celeb sem – így emiatt sem kell aggódnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik