Szórakozás

A Szíriában szolgáló apuka helyett a szomszéd játszik a kisfiúval

Őrült népszerű lett a különös barátságot bemutató tweet.

Több mint 20 ezer like-ot kapott egy Twitter-bejegyzés. Az alább is látható tweet 4 fotót tartalmaz, amelyeken egy kisfiú és egy felnőtt a főszereplő.

A fiúcska Brian, egy 5 éves illinoisi gyerek, akinek az apukája katona, és épp Szíriában szolgál. A férfi pedig a szomszéd, Dean Cravens – aki egy ideje mindent megtesz, hogy Brian minél kevésbé legyen szomorú az apja hiánya miatt.

Úgy kezdődött az egész, hogy a kisfiú imád kertészkedni – ha felnő, fűnyírással szeretne majd foglalkozni. A BuzzFeed sztorijából kiderül, hogy Brian észrevette, hogy a szomszéd bácsi milyen sokat van kint a kertben, és egyszer megkérdezte, segíthet-e neki.

Segíthetett – és azóta szinte minden nap ott sürög-forog Dean körül. Először csak a kertben dolgozott vele, nem sokkal később pedig már együtt kosaraztak, baseballoztak.

Mindkét családot meghatotta, hogy ilyen különleges baráti kapcsolat alakult ki köztük. Főleg akkor olvadtak el, amikor Dean megkérdezte, hogy

csinálnak-e közös programot Briannel Apák napján.

Dean lánya, Molly töltötte fel a Twitterre a fentebb említett fotókat, aki a bejegyzéssel azt is meg akarta mutatni, hogy mi mindent áldoznak fel a külföldön szolgáló katonák.

https://twitter.com/Molly_Cravens17/status/876476825781886977

 

Kiemelt fotó: Twitter/Molly_Cravens17

Ajánlott videó

Olvasói sztorik