Szórakozás

Majdnem belehalt a nyaralásba az egykori X-Faktoros

Az 56 éves énekes, Stone azaz Kovács László a közelmúltban utazott Vietnámba a fiával, hogy együtt nyaraljanak. Az utazás azonban nem úgy alakult ahogy tervezték. A 2012-es X-Faktor énekesének trombózisa lett, amiért a hosszú repülőúton evett és alkoholt is ivott, de vizet nem eleget. Néhány napig a fájdalomcsillapítókra hagyatkozott, de végül kórházba került, a karjában kialakult trombózis miatt.

Amíg kórházba nem kerültem, napi nyolc, erős fájdalomcsillapítót szedtem, de nem javult a helyzet. Minden­nap a lábfejemből vettek vért, és bár nekem teljesen jók a vénáim, hozzáértés nélkül szurkáltak, tönkretéve az ereimet. Szörnyen igénytelen hely volt, még patkányok is voltak a kórházban, de mivel morfiumot kaptam, úgy éreztem, lebegek, így nem borultam ki

– mesélt a Blikknek a rémes körülményekről az énekes, aki később egy német orvos kíséretében repült haza, ahol újabb kórház várt rá.

Az orvosok azt mondták, minimális esélyem volt, hogy ezt túléljem. Teljesen befeketedett a jobb kezemen a gyűrűs- és a kisujjam. Vietnamban egy 3,5 centiméteres vérrögöt távolítottak el a testemből, itthon pedig feloldottak több száz mini vérrögöt, és a gerincemen is beavatkozást hajtottak végre, idegeket vágtak el. Három műtéten estem át, tíz kilót fogytam, mire lezárult ez a rémálom. Most már egész jól vagyok, de az ujjaim még mindig sokszor érzéketlenek, hidegek.

Az egykori X-Faktoros azonban nem csak az egészségét hagyta ott Vietnámban.

A fiam azt mondta, nem akarja látni azt, hogy ebbe belehalok, és ott maradt inkább nyaralni. Azóta nem beszélünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik