Szórakozás

Az ATV híradósa kénytelen volt megváltoztatni a nevét Kelemen Anna miatt

24.hu
24.hu

2017. 06. 13. 07:34

Korábban a témában:

Ha valaki meghallja Kelemen Anna nevét, akkor valószínűleg azonnal a szexualitását a nyilvánosság előtt részletező, hidrogénszőke, szilkonmodell jut eszébe. Így voltak ezzel az ATV-nél is, ezért, amikor felvették a hasonló néven anyakönyvezett hírolvasót, változtatásra bíztatták.

Kelemen Anna (Array)
Kelemen Anna lefeküdt a Depeche Mode egyik tagjával
A hétfői koncert után egy budapesti szállodában koccintott a tagokkal.

Kelemen Annaként anyakönyveztek annak idején, és ezen a néven éltem az éle­temet egészen addig a pillanatig, amíg fel nem vettek az ATV-hez. Az akkori főnököm azt tanácsolta, hogy vá­lasszak magamnak egy olyan ne­vet, amit még nem használ más. Nemes Lídiának hívták a dédnagymamámat, akit nagyon-nagyon szerettem. Sajnos már meghalt, ezért az ő nevét vettem fel

– kezdte a Borsnak Nemes Anna.

Előbb-utóbb mindenhol az új vezetéknevemre váltok, heteken belül hivatalosan is megtörténik a névváltoztatás. Novellistaként a szépirodalmi írásaimat egyelőre továbbra is Kelemen Annaként publikálom. Reményeim szerint augusztusban készen lesz a jelenleg még íródó regényem, de az már Nemes Anna név alatt fog futni.

Fotó: Facebook

A hír Annácskához is eljutott:

Nagyon helyes, nagyon örülök, hogy ez így megtörtént. Nem ismerem őt, nem is hallottam még róla, de valószínű így tűnt a leglogikusabbnak. A Kelemen Anna név már tényleg foglalt általam. Belőlem csak egy van. Na jó, csak bizonyos értelemben. Egyébként biztosan élnek még rajtam kívül más lányok is ezzel a névvel, de egyik névrokonommal sem találkoztam soha. Páratlan vagyok.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.