Szórakozás
Image: 73101848, A TV2 Mokka címû mûsora. Az adás idõpontja: 2011.09. 21. Fotókredit. TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

A Jóban Rosszbanból kitett Fábián Anita nem adja fel a színészetet

24.hu
24.hu

2017. 06. 06. 09:45

Korábban a témában:

Nyolc évig volt állandó szereplője a TV2 napi sorozatának, de néhány hónapja kiírták a Jóban Rosszbanból a színésznőt. Fábián Anita nehezen élte meg, hogy lezárult életének egy fejezete és még most is hiányzik neki, de igyekszik továbblépni.

Fábián Anita (Array)
Fábián Anitát megviselte a távozás a Jóban Rosszbanból
Kislányával megsiratták a "szakítást".

Eleinte furcsa volt, hogy ráérek és nem kell menni forgatni, de most már kezdem élvezni. Persze nem akarom félrevezetni az embereket, nehéz a továbblépés és a jövő építése, de előre szabad csak tekinteni. Egy biztos, olyan nem lesz, hogy végleg hátat fordítok a színészetnek, mert a lelkemnek szüksége van a játékra

– mondta a Borsnak Fábián, aki azonban anyagi biztonságát nem a szakmára akarja alapozni.

A befektetésről, amiben gondolkozom, egyelőre csak annyit szeretnék elárulni, hogy elsősorban az anyagi gyarapodást kell, hogy szolgálja. Erre a biztonságra van szükségem ahhoz, hogy szabadon gondolkodó és független színésznő maradhassak. A bizonytalanságtól zeng a szakma. Elmúltam negyvenéves, van egy serdülő lányom, szeretném őt tisztességesen felnevelni, megvalósítani az álmait, sőt az én álmaimat is. Ehhez viszont elengedhetetlen az anyagi biztonság. Egy színész élete, így a pénzkeresete is annyi mindenkitől függ… sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a holnap. Én viszont szeretném tudni.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2014. március 27.
Vancsura István, a NAV megszüntetett Kiemelt Ügyek Igazgatósága RAPID ellenőrzési főosztályának volt vezetője (j) és Horváth András, volt adóhivatali dolgozó a Levegő Munkacsoport Áfabotrány: kitálal egy volt NAV-vezető címmel tartott sajtótájékoztatóján Budapesten a MagNet Házban 2014. március 27-én.
MTI Fotó: Soós Lajos

Az ember, aki legyűrte a NAV-ot és a NER-t

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.