Szórakozás

Kiknek kellene nyernie az idei Nagy Duettet?

Vasárnap este véget ér a TV2 zenés show-jának ötödik évada, amiben az induló 12 párosból már csak 4 küzdhet egymással a fináléban.

A Nagy Duett: Ezek a dalok most nagyon nem olyanok voltak, mint amit megszoktunk
A döntő első fordulójában a profik legismeretebb slágerei szólaltak meg. Egy kicsit másképpen..

 

Ábel Anita és Emilio, Judy és Erdei Zsolt, Janicsák Veca és Simon Kornél, valamint Mádai Vivien és Csipa már múlt vasárnap a dupla döntő első részében is nagyon kiegyenlített versenyt produkált, így ezúttal tényleg nehéz előre megjósolni, vajon melyik duettpár is nyerhet ebben az évben, vagyis kik lehetnek a nézők abszolút kedvencei a 2017-es Nagy Duettben.

Emlékeztetőül: az évad kezdetén megkérdeztük, melyik pár a legszimpatikusabb az olvasóinknak: akkor Ábrahám Edit és Vastag Csaba kapta a voksok nagy részét; akik már hetek óta nincsenek is versenyben.

Viszont másodikként Mádai Vivien és Csipa végzett a házi szavazásunkon, ami akár jelentheti azt is, hogy kezdetektől fogva ők élvezik leginkább a nézők támogatását. Persze ez közel sem biztos, a vélemények sokat változhattak egy-egy produkciót látva; akár pozitív, akár negatív irányba is.

És még egy kis visszatekintés, mielőtt ismét a véleményetekre lennénk kíváncsiak. A Nagy Duett első évadát Trokán Nóra és Caramel, a másodikat Cseke Katinka és Kökény Attila, a harmadikat Hien és Cooky, a negyediket pedig Péter Szabó Szilvi és Pachmann Péter nyerte meg. Vajon idén kik érdemelnék meg leginkább az Év Duettje címet?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik