Szórakozás

Mádai Vivien: Csipa egyébként sem az esetem

A Nagy Duett ide évadának már csak egyetlen adása lesz, így nem meglepő, hogy a verseny végéhez közeledve szentimentálissá válnak az énekesek. A legutóbbi fordulóban Csipa szolgált szerelmi vallomással, legalábbis Tilla szerint. A műsorvezető ugyanis azt kérdezte a Hooligans énekesétől, hogy mit szeret a legjobban partnerében, Mádai Vivienben, amire ez a válasz érkezett:

Magát az embert, magát nőt, a hölgyet. Ilyen nővel én még nem találkoztam világéletemben, sajnos…

Férje szeretné, ha Mádai Vivien inkább az anyaságra fordítana időt a munka helyett
A szőke műsorvezető egyre több elfoglaltságot vállal, aminek férje egyáltalán nem örül.

A pletykák ezután persze azonnal elindultak, annak ellenére is, hogy a szőke tévés férjnél van, akivel a legnagyobb harmóniában nevelik kisfiúkat. A Bors azért megkérdezte Mádait, hogy mit gondol duettpartnere érzéseivel kapcsolatban.

Ne­kem alapvetően teljesen más típusú pasi az esetem, ráadásul annyira baráti a kapcsolatunk, hogy nem is tudok férfiként tekinteni rá. Bennem ez a kérdés fel sem merül. Azt persze simán el tudom képzelni, hogy tartani fogjuk a kapcsolatot a jövőben, mert nagyon jó viszonyba kerültünk egymással. Rengeteget nevetünk együtt, és még az is belefér a közös poénkodásba, hogy időnként húzzuk egymást vagy beszólogatunk egymásnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik