Szórakozás

Vilmos herceg meglepte Manchester városát

Cambridge hercege péntek reggel érkezett Manchesterbe, látogatását nem jelentette be előre. A vizit célja az volt, hogy személyesen mondjon köszönetet azoknak, akik a szörnyű robbantás után segítettek az áldozatoknak – erről a DailyMail ír.

Vilmos herceg első útja a rendőrségre vezetett, ahol azokkal beszélgetett, akik elsőként értek a tragédia helyszínére, majd egy férfival találkozott, aki a lányát kísérte el a koncertre.

Fotó: Danny Lawson – WPA Pool/Getty Images

Michael Buckley, aki szintén rendőr, nem volt szolgálatban a robbantás idején, a lányát várta. A 15 éves Stephanie agyrázkódást és néhány apróbb sérülést szenvedett, apjával csak reggel, egy szálloda halljában találkoztak csak.

Odarohant hozzám, és nagyon erősen megölelt, de én nem tudtam visszaölelni, mert csupa vér voltam, más emberek vére volt rajtam.

A férfi arról is beszélt, milyen látvány fogadta a robbantás után.

„Amikor beléptem az aréna előterébe, az rettenetes volt, az emberek sikoltoztak, mások sírtak, és volt, akiből egyáltalán nem jött ki hang. És tudtam, hogy a lányom ott van valahol köztük.”

Buckley Vilmos hercegről is beszélt, elmondta, jól esett neki, hogy megkérdezte, kaptak-e elég segítséget a támadás után.

Szuperkoncertet tartanak Manchesterben a terrortámadás áldozataiért
Ariana Grande mellett ott lesz a Coldplay, Kate Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams és még sokan mások.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik