Szórakozás

Dobó Kata: Nekem fontos, hogy a klasszikus női szerep szerint éljek

A színésznő az e heti Best magazinnak beszélt arról, hogy tudja, manapság nem annyira divatos ezzela hozzáállással, de ő bizony a klasszikus értelemben vett anya és társ szeretne lenni.

“Mindig a nő igazodik, ő változtat. Én ezt nem teherként fogom fel, nincs ezzel semmi baj. Szeretek klasszikus értelemben vett nő lenni egy férfi mellett, és tudom, hogy legtöbbször a nő igazodik a férfi életéhez. Persze azért ma már sok minden lehetséges. Egyre többször hallani, hogy a férfi megy gyedre, és nincs is ezzel semmi baj, de hosszú távon muszáj, hogy kiegyenlítődjenek a feladatok, és ne alakuljon át úgy a helyzet, hogy a nő hordja a nadrágot.

Dobo-Kata(960x640).jpg (Array)
Dobó Kata hosszú távra tervez Zsidró Tamással
A színésznő bízik benne, hogy ténylegesen megállapodhat.

 

Nekem fontos, hogy a klasszikus női szerep szerint éljek. Ma nem ezt a világot éljük, de szerintem nem lesz jó, ha a legfontosabb szerepek felcserélődnek. Attól nem leszek kevésbé jó színésznő vagy ember, vagy éppen kevésbé erős nő, ha kenek reggel egy vajas kenyeret a szerelmemnek vagy a kislányomnak. Egy nőnek szerintem feladata a gondoskodás” – véli Dobó Kata, aki azt is elárulta, soha nem fordult meg a fejében, hogy ne vállaljon gyereket, és a világ legboldogtalanabb embere lenne kislánya, Szofi nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik