Szórakozás

Két dolog miatt fog működni a Nádai Anikó vezette Anikó #show

Néhány hete már a levegőben volt, de ma már biztos, hogy az RTL új csatornáján, az RTL Goldon újraindul egy modernebb formában a Mónika Show, ami ezúttal Anikó #show lesz, hiszen a műsorvezetője Nádai Anikó.

Erdélyi Mónika nem hiszi, hogy Nádai Anikó bírni fogja a 'Mónika Show-t'
A műsorvezető ne ismeri utódját, de nem néz ki belőle túl sokat.

A celeb A királynő című szépségverseny, a Való Világ és az Éjjel-Nappal Budapest után, A Farmban kapott először lehetőséget a műsorvezetésre, majd a Való Világ powered by Big Brotherben folytathatta, most pedig egy talk showban bizonyíthat. Habár többen kritizálják képességeit, sőt, elődje sem hisz benne, Nádai úgy gondolja, hogy sikerül majd helyt állnia.

Itt két dolog lesz, ami engem segíthet abban, hogy ez jól működjön. Az egyik az a profi stáb, ami mögöttem van. Akik rengeteget segítenek nekem és tanítanak. A másik dolog az, hogy annak ellenére, hogy csak 28 éves vagyok, rengeteg olyan dolgon keresztülmentem az életben, amivel tudok azonosulni

– mondta a Story Extrának a celeb, aki a műsor stúdiójáért is odáig van. Meg is próbálta kifejezni mennyire. Háát, így sikerült:

Arról reggelig tudnék beszélni, hogy mennyire tetszik ez a stúdió! Ez totál én vagyok! Nagyon csajos, tényleg ilyen cukorkás, és pónis, és mindenféle szín és drazsé! Szeretem!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik