Szórakozás

Nádai Anikó: Ez karrierem csúcsa, hazaértem

Ahogy azt már megírtuk, RTL Gold néven új tévécsatornát indít az RTL Magyarország, ami júliustól lesz látható, és az új tévécsatornán debütál majd teljesen új tartalomként Nádai Anikó önálló talkshow-ja, aminek a címe Anikó #show lesz.

Nádai Anikó, az RTL Gold csatornán induló Anikó #show műsorvezetője
Új tévécsatornán indít új talkshow-t az RTL Magyarország
RTL Gold néven, többek között Nádai Anikó új műsorával indul tévécsatorna a Film+2 csatorna helyén - erősítette meg a 24.hu értesülését az RTL Magyarország.

A korábban a Való Világban feltűnt, majd pedig az Éjjel-Nappal Budapestben is szereplő, műsorvezetőként pedig a Farmban és a VV8-ban bizonyító egykori realityszereplő a Reggeliben beszélt arról, mennyire élvezi új munkáját.

“Július 3-tól indul, egy civil talkshow-t csinálunk, Tényleg, hétköznapi problémákkal foglalkozunk, magánéleti válság, párkapcsolati problémák, konfliktusok otthon, a családban” – sorolta Nádai Anikó, aki elárulta, nagyon élvezi a már megkezdett forgatásokat.

“Közben azért izgulok meg félek, mert hogy ez azért nagyon nagy felelősség. Ismeretlen, idegen emberek odajönnek hozzám; az, hogy elnyerjem a bizalmukat, hogy megnyíljanak nekem, hogy ismeretlenül tanácsot adjak nekik, próbáljak segíteni, azért ez nagyon nagy felelősség” – mondta el a műsorvezető, aki többek közt sok alvással készül az új műsorra.

“Nagyon jófej stáb vesz körül. Ez most úgy érzem, karrierem csúcsa, hazaértem. Jól érzem magam, minden nagyon rendben van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik