Szórakozás

Férje szeretné, ha Mádai Vivien inkább az anyaságra fordítana időt a munka helyett

A műsorvezető egy időben teljesen kivonta magát a köztudatból, elsősorban azért, mert életet adott kisfiának. Azóta viszont mióta visszatért a képernyőre, egyre több dolgot vállal el. A Nagy Duettben versenyzik, a Micsoda Nők! állandó szereplője, néhány hete pedig a Mokka műsorvezetője lett. Ez azonban vitákat szül közte és férje között.

Zoli nagyon megértő, de nehezen viseli, ha túl sokat dolgozom. Ha őszinte akarok lenni, ez konfliktus közöttünk, mert én imádom a munkám. Nincs baja azzal, ha eljövök forgatni, vagy éppen benne vagyok valamiben, csak amit most csinálok, az neki sok. Engem viszont boldoggá tesz, ha pöröghetek

– mondta a Micsoda Nők! forgatásán Mádai Vivien, aki a Borsnak is beszélt házassága nehézségeiről.

A férjemnek csak egy cél­ja van, hogy többet lásson engem. Amikor például mokkázom, egyáltalán nem is találkozunk, mert én este kilenckor lefekszem Zénóval, és ő akkor ér haza. Másnap pedig már otthon sem vagyok, amikor kel. Még nem jutottunk dűlőre, mi legyen a munkáimmal, ez most egy tesztidőszak, hogy mennyit bírunk. A család az első, imádok édesanya lenni, de szeretném, ha az anyaság mellett a munkára is tudnék időt szakítani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik