Szórakozás

Vajna Tímea befejezte a Miss Universe Hungaryt

Andy Vajna és felesége, Vajna Tímea 2014-ben lettek a Miss Universe Hungary tulajdonos-producerei, azonban a jövőben már nem ők szervezik meg a szépségversenyt.

Én átadtam már, vagyis a Miss Universe Organizationhez már jelentkezett egy új csapat. Nagyon profik, én ismerem őket, remélem, hogy egy fantasztikus rendezvénysorozatot fognak majd létrehozni, és találnak olyan gyönyörű magyar lányokat, akik majd képviselhetik a világversenyen Magyarországot. (…) Én már nem fogom csinálni, de be fogok segíteni, és lehet, hogy a zsűriben is benne leszek

– mondta Vajna Tímea, akinek cégéről pont most derült ki, hogy 60 milliós buktával zárta az előző évet.

A házaspár Cannes-ban adott interjút Körmendi Gábornak. A kikötői beszélgetésben szóba került az is, hogy a filmügyi kormánybiztos mostanában alig látja a feleségét, Cannes előtt például három hónapig nem találkoztak.

Timi meg szeretné szerezni az amerikai állampolgárságát, ehhez évente hat hónapot kinn kell tölteni neki. Én támogatom abban, hogy megtanuljon nagyon jól angolul, hogy a jövőben ez neki ne legyen probléma

– nyilatkozta Andy Vajna, aki hozzátette: az év második felét Magyarországon vagy Európában töltik majd együtt Timivel.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!