Szórakozás

Beszökött egy judós Ganxsta Zolee öltözőjébe

Hatalmas álma vált valóra a fair play díjas judósnak, Csoknyai Lászlónak. A sportoló legnagyobb kedvencével, Ganxsta Zoleeval találkozhatott az otthonában. Az augusztusi budapesti judo-világbajnokságra készülő sportoló csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy kihez is érkezik.

A 29 éves Csoknyai gyerekkora óta rajong a rapperért, akiről első emléke, hogy a televízióban hallgatta a Keleti oldal, nyugati oldal című slágerét. Az élsportoló arról is mesélt Zolee-nak, hogy a Tamásiban élő nagymamáját is kiborította, mert a walkmanen állandóan az ő zenéje szólt. Ha ideje engedi, Csoknyai a mai napig elmegy az előadóművész koncertjeire.

„Mikor Szekszárdon lépett fel, mondtam a többieknek, hogy én ott akarok lenni, ha fene fenét eszik is. De egyszer például beszöktem hozzá a backstage-be, és kaptam tőle egy könyvet”

– elevenítette fel a közelmúlt élményeit a válogatott judós.

A tisztelet persze kölcsönös. Csoknyai 2015-ben egy kolozsvári olimpiai kvalifikációs verseny bronzmérkőzésén levitte ölben sérült ellenfelét a szőnyegről, ezzel kivívva a világ és vele együtt Zolee elismerését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik