Szórakozás

Esküvőre készül a brit királyi család! Eljegyezték Pippa Middletont

Pippa Middleton (Pippa Middleton)
Pippa Middleton (Pippa Middleton)

James Matthews eljegyezte az angol királyi család tiszteletbeli tagját, Katalin hercegnő testvérét, Pippa Middletont– írja a Daily Mail.

A 40 éves milliárdos bankár régi vágású úrként előbb Middleton apjának a beleegyezését kérte, majd térdre borulva kérte meg Vilmos herceg brit trónörökös sógornőjének kezét hétvégén a Lake District nevű szép tavairól és hegyeiről híres angol kirándulóhelyen. A lap szerint Pippa nagyon meglepődött azon, hogy James ennyire tradicionális módon jegyezte el. Middleton szülei állítólag “el vannak ragadtatva”, sőt a trónörökös pár, Katalin és Vilmos is nagyon boldogok.

Pippa és James egyébként nem is olyan régen, idén januárban jöttek össze azután, hogy Katalin hercegnő húga tavaly októberben véget vetett három évig tartó előző kapcsolatának. Kapcsolatuk azonban nem új keletű: 2012-ben már együtt voltak egy rövid ideig, de akkor nem vették túl komolyan a dolgot, pár hét után megegyeztek, hogy barátok maradnak.

A 2017-re tervezett esküvő a brit királyi család életében hatalmas eseménynek számít, a brit sajtó máris a menyegző részleteire kíváncsi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik