Szórakozás

Szombaton lesz Pippa Middleton világraszóló esküvője

Legalábbis annak szánják – ha más nem, a menyasszony biztosan.

Katalin hercegné húga ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy hatalmas legyen a felhajtás a lakodalom körül, amivel kapcsolatban egészen elképesztő ötletei is támadtak. De nézzük szépen sorban, hogy mi várható, és mik is történtek eddig Pippa Middleton nagy napjának vonatkozásában.

Tavaly nyáron a 41 éves milliárdos bankár, James Matthews eljegyezte a 33 éves Pippát, amit nemcsak a Middleton család, de maga a brit királyi família is örömmel fogadott. Ezzel pedig el is kezdődött a készülődés a nagyszabású esküvői ceremóniára, amiről annyi egész biztosan tudható, hogy e hét szombatján, azaz május 20-án, az englefieldi Szent Márk templomban lesz megtartva, a lagzin pedig a Middleton család vidéki birtokán bulizhatnak a meghívottak – akik között állítólag ott lesz Harry herceg választottja, Meghan Markle színésznő is.

Fotó: AFP

Ezen kívül pedig már kiderült az is, hogy a négyéves György hercegre bízzák a gyűrűket, a kétéves kis Sarolta hercegnő pedig koszorúslányként lesz jelen nagynénje esküvőjén, ahol a két kicsi édesanyja, Katalin – aki állítólag nagyon izgul, hogy a gyerekek jól szerepeljenek – igyekszik majd háttérbe vonulni, hogy el ne vonja a figyelmet tündökölni vágyó testvéréről.

A tündökölni vágyás pedig egyáltalán nem túlzás, és még csak nem is a szokásos – és teljesen érthető – menyasszonyi izgalom, hanem annál valami jóval több. Már amennyiben igazak a hírek, hogy Pippa Middleton egy úgynevezett menyasszony-felkészítő táborba is jár, ahol nemcsak testileg – jógával, pilatesszel és kardioedzésekkel – hanem lelkileg, na és természetesen heti többszöri arckezelésekkel készítik fel az arákat a nagy napra.

Fotó: AFP

De a hercegné húga egyéb előkészületekkel kapcsolatosan is hajlamos túlzásokba esni: ha a sajtóhírek igazak, Pippa például ragaszkodik ahhoz, hogy a körülbelül 150 fős násznép – akiknek listáját korábban ellopták a celebritás telefonjából – plusz egy váltás ruhát vigyen magával, és mindenki öltözzön át egyszer az ő kedvéért; de felmerült már az az ötlete is, hogy valódi fesztiválhangulatban tartsák a partit, amit korábban még nyugodt és meghitt eseménynek álmodott meg.

Hogy milyen lesz végül a nagy esemény, az hamarosan ki fog derülni, csak győzzük majd kapkodni a fejünket a várható információ-, és képáradatban. De az az egy már most biztos, hogy hétvégén a britek – és a világ jórészének – figyelme egy olyan királyi pompával megrendezett esküvőre irányul, aminek szigorúan véve nincs is köze az uralkodó családjához.

(Forrás: E-Online, Mirror, DailyMail)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik