Szórakozás

Rogán Cecília és Sarka Kata médiacége viszi tovább a köztévé szépségversenyét

Sarka Kata a Lokálnak adott interjújában fogalmazott úgy, hogy mostantól egyedül, illetve az üzlettársával, Rogán Cecíliával kell megoldania a Magyarország szépe című műsor lebonyolítását. Többes számot használt akkor is, amikor elmondta a lapnak, hogy a Miss World Hungarynek új logót terveztettek. Ez már csak azért érdekes, mert eddig Rogán-Gaál Cecília zsűritagként vett részt a szépségversenyen. Tavaly júniusban a Borsnak  azt mondta, hogy

a Nakama & Partners ügyvezetőjeként ül a zsűriben (ezt a céget ketten vezetik Sarka Katával), a médiaügynökség a versenyben sikeresen szereplő lányokat foglalkoztatja majd. 

Tehát Rogán eddig szervezőként nem, csak zsűritagként kapcsolódott be a Magyarország Szépe versenybe. Megkeresésünkre azonban Sarka Kata képviselete elmondta, hogy a

a Magyarország Szépe – Miss World Hungary jogait a Nakama & Partners Kft vásárolta meg, aminek Sarka és Rogán a tulajdonosa.

Eddig a Magyarország Szépe Kft. rendezte a versenyeket, aminek korábban Fásy Ádám volt a résztulajdonosa. Hajdú Péter cége, a Frizbi Entertainment Kft. 2013-ban vette meg a Magyarország Szépét, akkor lett ügyvezető igazgató Sarka Kata, akinek tulajdonrésze is van a cégben. A kft bonyolította le a szépségversenyt, de ezek szerint a jogokat továbbadta a Nakama & Partners Kft.-nek.

Rogán-Gaál Cecília és Sarka Kata közös cége eddig egy alkalommal hívta fel magára a figyelmet: amikor a miniszterelnöki kabinetet vezető Rogán Antal és családja helikopterrel érkezett egy szabolcsi lagzira, Szabó Zsófiék esküvőjére. Akkor a tárcavezető verziója szerint a Nakama & Partners finanszírozta az utat, méghozzá úgy, hogy megállapodott a helikoptert üzemeltető céggel, hogy lebarterezi az utat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik