Szórakozás

Stohl András: Sokat változtam, sokkal megfontoltabb vagyok

A színész a Blikknek beszélt arról, hogy tudja, nem a legideálisabb jelenlegi élethelyzete, ennek ellenére biztos abban, hogy jelenlegi párja a rengeteg elfoglaltsággal járó munkát elfogadja és kitart mellette, és mindentől függetlenül úgy érzi, jó irányba halad az élete.

“Egy párkapcsolat sosem egy ember miatt megy tönkre. Mindig kettőn áll. Nyilván most az a helyzet, és ez a gyerekeimmel kapcsolatban is igaz, hogy ha nem érek rá, akkor ők odajönnek. Ez két emberen múlik. Nyilván ezt meg kell tennie a páromnak is, és ő meg is teszi, hogy odajön, vagy megkérem Ancsit, hogy hozza oda a gyerekeket, akiknek nyilván egyébként is izgalmas lesz a forgatás világa. Lehet teremteni lopott időket, de nem akarom becsapni magam, tudom, hogy ez nem az a koncentrált együttlét, ami kellene.

Szerintem sokat változtam, sokkal megfontoltabb vagyok, sok mindenben kikérem más véleményét. Azt gondolom, hogy elég jó irányba tart az életem, de persze ezt majd az idő eldönti. Teljes boldogságról nem tudok beszélni, mert amitől az életem egyik oldala boldog, az a másik oldalból vesz el. Ilyen az élet” – nyilatkozta Stohl András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik