Szórakozás

Milliós érték lett Gáspár Bea neve

Ahogy arról már hírt adtunk, Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP-t, az RTL Klub gasztro show-ját. Győzike felesége a győzelemmel nem csak dicsőséget és 10 millió forint készpénzt zsebelt be, hanem remek üzleti lehetőséget is, amivel élni is fog. Hamarosan Bea lehet az, aki többet visz haza a Gáspár család konyhájára.

“Minden lesz. Elindul a blogom, a hétvégén, ha minden igaz, már éles is lesz. A próbaoldal már üzemel. Amióta tudom, hogy nyertem, azóta forog, már tizenegy adást el is készítettünk – ilyen főzőset. Lesz recept, fényképek, blog, minden tudnivaló rólam. A férjem szerint jó ötlet lenne elmenni rendezvényekre, falunapokra. Benne van a pakliban, hogy egy-egy rendezvényt elvállalok, ha úgy érzem, érdemes. De úgy biztos nem, hogy elmegyek Pécsre, pár óra múlva meg már máshol va­gyok. Családanya szeretnék maradni, otthon lenni. Azt szeretem. Itt a nyár, szeretek főzni, kertészkedni, otthon lenni. A re­ceptírás leköti most a fölös időmet. Egy könyvet is tervbe vettünk, de csak karácsonyra”

– mondta a Borsnak Gáspár Bea, akinek a neve ügyes marketing- és üzleti tervekkel könnyen milliókat hozhat a konyhára.

Gáspár Győző feleségének egyébként nagyon kellett már a pozitív visszacsatolás. Azt mondta a győzelme után, hogy akkor sem örült jobban, mint amikor gyerekei születtek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik