Szórakozás

Megvan A Konyhafőnök VIP győztese

Több héten át tartó versengés, izzasztó főzés, konyhai baki és különleges fogás után péntek este már csak két versenyző csapott össze A Konyhafőnök VIP fináléjában.

Gáspár Bea és Kovács Kati több tucat sztárt lefőzve hatalmas küzdelemmel indultak az RTL Klub gasztro show-jának fődíjáért. Három óra alatt egy három fogásos menüt kellett elkészíteniük A Konyhafőnök volt győzteseinek segítségével.

Bea egyik segítője az RTL Klub főzőműsorának harmadik szériáját megnyerő Orbán Ági volt, akire a reality sztár teljes mértékben rábízta a desszert elkészítését, azonban nem az ő elképzelései szerint történtek a dolgok. Gáspár sírva is fakadt, amikor meglátta, hogy milyen rosszul sikerült az édesség, de hamvaiból feltámadva sikerült összeszednie magát és lenyomnia az ellenfelét, Kovács Katit.

Fotó: RTL Klub

A Konyhafőnök VIP címet és az ezzel járó 10 millió forintot végül Gáspár Bea nyerte.

Győzike felesége az eredményhirdetéskor azt sem tudta, sírjon vagy nevessen, felfoghatatlannak tartotta, hogy győzött. Elárulta, hogy leginkább a tapasztalatokért hálás, valamint a tízmillió forintért is. Már tudja is, hogy mire költi a pénzt: új konyhát készíttet magának.

A harmadik helyezett Nagy Ervin lett, aki az utolsó előtti adásban a zsűri szerint leggyengébben teljesített, így még a döntő előtt kiesett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik